Wie is Ria?

Wie is Ria?

Ik ben geboren in 1967, gehuwd en trotse moeder van een volwassen zoon. Mijn loopbaan heeft een zigzagparcours afgelegd. In 2007 besloot ik om naast mijn deeltijdse job opnieuw te gaan studeren in weekendonderwijs. Een combinatie van 4 jaar godsdienstwetenschappen en een pedagogische opleiding zou een degelijke herscholing vormen om dan in het onderwijs aan de slag te kunnen. Maar mijn carrière kreeg een heel andere wending.

Een kanjer van een burn-out in 2014 zette heel mijn wereldje danig op zijn kop. Letterlijk alles wat ik dacht te zijn en te moeten doen, alles wat zo belangrijk was tot dan toe viel in duizend stukjes uit mekaar. Héél langzaam maar zeker en stapje voor stapje kreeg ik de kans om mezelf weer bij mekaar te zoeken. Niets leek nog op wat het geweest was dus elk stukje mocht ik opnieuw gaan bekijken, invoelen, passen en beslissen of het er opnieuw bij hoorde. Zo bleken er een flink aantal puzzelstukjes eigenlijk niet van mij te zijn dus ook dat mocht opgeruimd worden. Ik heb heel wat mogen leren…

Energie is zo mijn sleutelwoord geworden. Meer nog, het is zo boeiend en veelzijdig dat ik me daar verder wil in ontwikkelen. Een flinke basis is er al. Maar hoe meer ik leer, hoe meer ik weet, hoe meer ik ontdek, hoe meer ik wil weten… een leerproces dat nooit zal eindigen.

Zo is voetreflexologie een fijne techniek om concreet zorg te dragen voor je lichaam. Hierdoor wordt het evenwicht in je lichaam én geest weer beetje bij beetje hersteld. Want als dat niet goed zit, gaat het van kwaad naar erger. 

Healing is dan weer een manier om op energetisch vlak zorg te dragen voor jezelf. Wij als mens en alles rondom ons, bestaat nu eenmaal uit energie. Door de evolutie van de mensheid en door ontwikkelingen van technologie enz zijn wij verleerd om daar mee om te gaan en deze in te zetten voor onze eigen gezondheid. Werken met energie is zo veelzijdig en biedt ontzettend veel mogelijkheden! In mijn praktijk werk ik met Reiki en Universal Healing Energy. Allebei zachte technieken die in het krachtveld rondom je lichaam werken.

Een veel nieuwere techniek zijn Acces Bars. Hierbij gaan heel concreet energiebanen vrij gemaakt worden zodat alles weer volop kan stromen.

Soms voelt het gewoon beter om met stenen te werken. ABC stenen of lichtinstrumenten hebben een heel hoge trillingsfrequentie die jouw energieveld op een eenvoudige manier weer schoonmaken en alles volop doet stromen.

Ik was de verbinding met mezelf bijna helemaal verloren. Liefdevol voor mezelf zorgen heb ik opnieuw mogen leren want het hoort gewoon bij het leven. Net zoals ademen dat ook is.De energie in mezelf die daardoor vrijkomt heeft gemaakt dat ik weer volop mag stralen, licht zijn. Een Krachtig Liefdevol Licht, om mezelf en anderen weer op weg te zetten.

Vanuit Zelf-Liefde terugkeren naar je Ware Zelf, de verbinding met jezelf weer heel maken. Het enige wat er werkelijk toe doet…

Liefs,

Ria