Healing

Healing

Universele energie is in alles en iedereen in het universum aanwezig. Het is de bron van het leven. De meesten onder ons zijn echter het bestaan ervan "vergeten", zijn zich er niet meer van bewust dat het een onderdeel is van onszelf, wat we ermee kunnen doen en wat het voor ons betekent. Universele energie is een krachtige energie die altijd en overal om ons heen aanwezig is, voor iedereen. Dat vormt de basis voor healing met Reiki en Universal Healing Energy.

Reiki

Wat is een Reiki Behandeling?

Tijdens een Reikibehandeling lig je op een behandelingstafel.

Je ontvangt Reiki doordat de gever zijn of haar handen zachtjes op je lichaam legt.

Hierdoor gaat Reiki, de Universele Levensenergie, door jou stromen. Sommigen ervaren dit als lichte prikkelingen of tintelingen die door hun lichaam stromen, maar elke ervaring is anders en daarom ook moeilijk te omschrijven. Wat wel bijna altijd wordt ervaren is een diepe rust en innerlijke vrede..

De Reiki-energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle tereinen uit tot diepgaande heling en groei.

Wat kan Reiki voor je doen?

  • Reiki is het terug in balans brengen van jouw energie.
  • Bij vermoeidheid en futloosheid zal Reiki je weer energie geven.
  • Reiki helpt blokkades en/of storende invloeden in je energiesysteem op te ruimen (zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau).
  • Reiki laat je de energie voelen van volledige ontspanning en rust.
  • Reiki is niet alleen en helingsmethode, het helpt ook om je spirituele groei verder te ontwikkelen.

Universal Healing Energy

Wat is een Universal Healing Energy Behandeling?

Ook hier mag je heerlijk ontspannen op een behandelingstafel gaan liggen. Je hoeft je niet uit te kleden. Je mag, als je dat wenst, lekker onder een dekentje liggen.

Je ontvangt een Universal Healing doordat de gever of healer met zijn of haar handen zachtjes in de aura rond je lichaam beweegt. Je wordt dus niet aangeraakt op je lichaam.

De gever of healer kan in je aura de chakra’s of energiecentra voelen. Als hier blokkades of storingen merkbaar zijn, worden die zo nodig verwijderd of schoongemaakt. Daarna wordt heel je systeem weer van Liefdevolle Universele Energie voorzien. Alles kan dan weer vlot en vrij stromen zodat jij je lichter en vrijer zal voelen. Ook fysieke en of emotionele blokkades kunnen zo opgeruimd worden wat natuurlijk je gezondheid een stevige boost geeft.

Wat kan Universal Healing Energy voor je doen?

  • Het terug in balans brengen van jouw energie op een heel subtiele manier.
  • Doemdenken en het steeds maar in je hoofd zitten sterk verminderen en na verloop van tijd oplossen.
  • Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau wordt ruimte gecreëerd zodat je veel meer in je eigen kracht komt te staan.
  • Je algemene gezondheid zal merkbaar verbeteren.
  • Je kijk op het leven krijgt een heel andere invulling, helemaal vanuit jouw diepste Zijn.