ABC Lichtinstrumenten

ABC Lichtinstrumenten

ABC Lichtinstrumenten

Alle ABC Lichtinstrumenten dragen de universele kosmische energie in zich. Die verbindt zich zonder oordeel met aardse trillingen en helpt ze te verhogen.

Alle lichtinstrumenten werken aan hetzelfde doel: volledige bewustwording.
Toch zijn er verschillen in werking tussen de soorten van lichtinstrumenten en er zijn overeenkomsten.
Dit is wat alle instrumen doen:

  • Ze verruimen het bewustzijn zodat er meer ruimte komt voor begrip en acceptatie. Ze vormen een brug van denken naar weten.
  • Ze zorgen voor een makkelijkere bewustwording van energetische blokkades.
  • Ze helpen met het uitbalanceren van alle chakra's.
  • Ze beschermen het aura tegen negatieve invloeden van buitenaf.
  • Ze beschermen tegen elektromagnetische straling, aardstralen, wateraders...

De lichtinstrumenten bestaan in verschillende vormen en maten. Elk met hun specifieke werking.

ABC krachtsteen:

ABC Krachtstenen worden omschreven als de 'grote schoonmakers' van het aura en persoonlijke beschermers. Ze bieden een krachtig hulpmiddel om lagere emoties en energetische vervuiling los te laten en ze door een sterke aarding te laten afvloeien. Zo komt er ruimte om de zuivere energie vanuit de bron weer in het aura te laten stromen, waardoor het bewustzijn groeit. De krachtstenen helpen om inzicht te krijgen in blokkades en de oplossing ervan.
Het is een geweldig persoonlijke beschermer van zowel hooggevoelige volwassenen als kinderen.
Je komt erdoor in je kracht en voelt je afgeschermd van externe prikkels.

De krachtsteen wordt best zo dicht mogelijk bij het lichaam gedragen, bijvoorbeeld in je broekzak.

HEALING, AARDING & LOSLATEN

ABC hanger groot/klein:

De ABC Hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt het aura van de spiritueel ontwakende mens. De spiritueel bewuste mens die zich wenst te verbinden met de bron wordt door de hanger beschermd en gestimuleerd om zijn innerlijke wijsheid te vergroten.

PERSOONLIJKE BESCHERMING, GROEI & AURA-BESCHERMING

Klein: 3,5 cm x 2 cm
Groot: 4,5 cm x 3,5 cm

ABC hartjeshanger:

De ABC Hanger in facet geslepen hartvorm heeft ongeveer dezelfde werking als de ovale hanger. Hij draagt echter meer hartenergie in zich mee, die een verbinding legt tussen het hartchakra en het kruin- en hoger kruinchakra. Hierdoor wordt transformatie van menselijke liefde naar universele liefde stap voor stap mogelijk. Kenmerkend hiervoor is oordeelloze acceptatie.

PERSOONLIJKE GROEI & AURA-BESCHERMING

ABC Bol:

De energie van de ABC Bollen is meditatief en laat alles 'zijn'. Dit geeft een zeer rustige sfeer en bevordert de acceptatie van al wat is. De ABC Bollen helpen om weerstand op te lossen, werken kalmerend op emoties en helpen de mens het leven meditatiever te beleven. Ze brengen een afrondende harmoniserende energie in en om het aura en ze kunnen ook een woning of werkplek compleet vullen met deze energie. Hierdoor ontstaat een betere balans. De voetjes van de ABC Bollen zijn ook geënergetiseerd en werken aardend. Waar behoefte is aan rust, zuivering en begrip, kunnen de ABC Bollen een geweldige ondersteuning zijn bij je spirituele groei.

MEDITATIE, HEALING & MASSAGE

De ABC Bollen zijn verkrijgbaar in volgende diameters:

4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm

Zet een bol niet inde zon. Door de bolle vorm is er een brandpunt aanwezig en kan er brand ontstaan!

ABC piramide:

De ABC Piramides dragen een meer activerende energie in zich, waardoor de bewuste mens gestimuleerd wordt zijn bewustzijn steeds verder te verruimen. Vaak ervaar je een sterke verticale energie die het makkelijker maakt om af te stemmen op de hoogste trillingen, maar ook aardend werkt. De piramide motiveert je om inzicht te willen krijgen in je eigen niveau van bewustzijn, waardoor het begrip voor anderen vergroot wordt.

MEDITATIE & HEALING

De piramides zijn verkrijgbaar in 10 cm en 15 cm